Comida tradicional menorquina
馃

Comida tradicional menorquina

Lugares de venta de comida tradicional

TiendaUbicaci贸nComidaComentariosVisitat
Mercadal
Ensaimades
Cas Sucrer es la empresa que te ha hecho tus dulces desde siempre. Estamos en la esquina de Mercadal desde 1884 para ofrecerte las mejores ensaimadas, pastissets i carqui帽ols.
Ma贸
Sobrassada
Una fant谩stica tienda de productos delictessen en la que venden sobrasada "porc faixat", del cerdo aut贸ctono menorqu铆n. Sin conservantes ni aditivos artificiales.
Ma贸
EnsaimadesSobrassadaFormatge
El Claustre del Carme fou constru茂t per l鈥檕rdre carmelita entre 1750 i 1808. D鈥檈stil neocl脿ssic, l鈥檈spai m茅s interessant des d鈥檜n punt de vista arquitect貌nic 茅s el claustre, la planta baixa del qual ha estat utilitzada des de 1884 com a mercat de la ciutat.
Ma贸
Formatge
Quesos artesanos. Pero adem谩s dispone de toda una gama de productos de Menorca como embutidos, vinos, licores, pasteler铆a, miel y mermeladas, entre otros productos aut贸ctonos.
Ciutadella
Sobrassada
Et presentem la carn de la nostra carnisseria ubicada a Ciutadella de Menorca. Carn de Menorca de la millor qualitat. Tasta-la i assaboreix Menorca!!
Ciutadella
SobrassadaFormatge
Tienda tradicional del barrio, d贸nde se puede encontrar todo tipo de productos, aunque cabe destacar que su especialidad, siguiendo la tradici贸n, son los quesos, embutidos, y productos t铆picos de la isla de Menorca, siempre apostando por el producto local y de calidad.
Mercadal
Ensaimades
La feina ben feta t茅 recompensa. Enguany, Can Pons ha rebut el Premi a la Millor Ensa茂mada del M贸n, un reconeixement a una manera de fer 100% artesanal i bolcada en la qualitat i la innovaci贸. Actualment, entre dolces i salades, ja arriben al mig centenar de sabors.
Ma贸
Sobrassada
Ca n鈥橝ur猫lia 茅s una botiga gourmet especialitzada en productes t铆pics de l鈥檌lla amb m茅s de 25 anys d鈥檈xperi猫nci. Selecta oferta de pernils, embotits, fumats, salaons, conserves i vins. Menci贸 especial mereixen els formatges, als quals dedica un nou espai amb protagonisme per al D.O. Menorca i una interessant varietat de nacionals i internacionals. Aquest any, com a novetat, podr脿s prendre in situ un vi i acompanyar-lo d鈥檈ncurtits i taules de formatge embotit.
Ferreries
Ensaimades
ofereix productes tradicionals de rebosteria i pastisseria artesana, elaborats amb productes naturals a partir de receptes antigues. Una d'aquestes receptes antigues i exclusives s贸n les 芦Roquetes de Santa Galdana禄, unes delicioses pastes de te ben menorquines.
Alayor
Ensaimades
Dins les seves especialitats tampoc hi falten els dol莽os, la tortada d'ametlla i molts altres pastissos d'aniversari, batejos, primeres comunions i noces. I el tan conegut bra莽 de gitano de merenga que fa per enc脿rrec i a gust del clients.
Parc natural
Formatge
Finca tradicional rural menorquina, on s'elaboren excel 路 lents formatges i embotits artesanos.venta a la mateixa finca.
Parc natural
Formatge
Elaborem Formatge Ma贸-Menorca artesanalment mitjan莽ant procediments naturals i respectant l'entorn.
Mercadal
Formatge
S'Arang铆 es formatge d'es cor de Menorca, fabricat artesanalment a Es Mercadal.Denom.Origen Protegida "Mah贸n-Menorca Artesano".