Tiendas chulas en Menorca
🛍️

Tiendas chulas en Menorca

Llocs per veure el sunset

TiendaUbicaciónProductoComentarios
Ciutadella
banyadors
Moda de bany per a home i fillets inspirada en Formentera i confeccionada en Espanya amb teixits d’alta qualitat. Cadascun dels models de Dossae Formentera forma part d’una sèrie limitada feta amb dissenys exclusius d’estampats originals i una vistosa carta de color que beu del Mediterrani més pur.
Maó
Artesanía
La Cereria és un espai obert de ment i esperit que respira compromís amb el bon fer, l’artesania, l’art, la qualitat i el hand-made in Spain, la sostenibilitat i el menys és més, els petits detalls amb importància, els projectes amb un discurs coherent i les persones amb ànima.
Maó
banyadors
Et costa trobar el banyador perfecte? A Sole Mio són especialistes en moda i accessoris de bany. Passa’t i descobreix els nous models de TCN, Sundek i Havaianas, a més de les noves col·leccions d’American Vintage, Hartford, REIKO, M.A.B.E. o Les Ateliers Français de Confections, el cotó orgànic de Ravens View, el denim d’Acquaverde i els nous fitxatges: FIVE per a dona i 40WEFT per a home. Fes una ullada al seu outlet corner i aprofita els seus fantàstics descomptes.
Ciutadella
moda
Naguisa és mediterrani pur. Disseny i qualitat guien aquesta firma barcelonina en la confecció artesanal d’espardenyes i sandàlies trenades. El resultat és un calçat natural i femení. En aquesta concept store podràs aprendre a fabricar les teves pròpies espardenyes.
Ciutadella
moda
Elegància, comfort i qualitat són les qualitats que defineixen la selecció de roba i complements per a la dona que trobaràs en aquesta cèntrica boutique ciutadellenca. Entra i descobreix les novetats de Masscob, Hartford, TCN, American Vintage o Malababa. Menció especial mereixen les espelmes i perfums Diptyque.
Ferreries
cuir
Lorena Martí es dedica a dissenyar i confeccionar complements amb cuir fets a mà, un procés totalment artesanal. Va començar fent peces de bijuteria, treballant amb plata, llautó, fusta i pedres. Ara treballa exclusivament amb cuir fent, bàsicament, bosses de pell; tot i que també fa davantals, corbatins, arnessos o corretges per ca, entre d'altres curiositats.
Ciutadella
sabateria
En Fernando Contreras regenta un negoci familiar de calçat, a Ciutadella, amb més de 25 anys d'experiència i l'aval de la Carta de Mestre Artesà Sabater i el títol d'Oficial Industrial del Gremi de la Pell. És tallador, patronista i modelista en pell, membre fundador de "Salus 92 Benestar", que va ser el primer a Espanya en dissenyar i fabricar el calçat anatòmic, el qual va treure al mercat amb el nom de «Benestar Menorca».
Ciutadella
cadires
El fundador de l'empresa va ser el seu avi Miquel Anglada Alzina l'any 1920, o sigui, apunt de complir els cent anys. Va començar fabricant cadires de tisora o catres. Aquests catres eren tan lleugers que la gent els duia davall del braç per anar a missa i, a falta de bancs, poder seure. Durant la Guerra Civil va aturar la producció i la va reemprendre l'any 1945. Va dissenyar les cadires plegables a partir de la forma del catre. El 2017 l'empresa va rebre la distinció atorgada per Innovem per la seva trajectòria professional.
Mercadal
Artesanía
El Centre Artesanal de Menorca té les portes obertes a menorquins i visitants perquè el puguem visitar, conèixer i valorar els productes de creació dels nostres artesans i artesanes. D'aquesta manera és quan un es dóna compte del valor afegit que tenen si els comparem amb els de producció industrial.
Ferreries
sabateria
En Joan Doblas es net de n'Antoni Camps Fullana, sabater de banqueta que, a més, va ser el Cronista de Ferreries i director de la Banda de Música. Una persona polifacètica al seu temps. En Joan diu que va ser l'any 1983, ell tenia 20 anys, quan va començar a interessar-se per la feina que feia el seu avi i amb ell es va iniciar com a sabater de banqueta. Va començar per aprendre les coses més bàsiques com els arranjaments, fins a saber fer unes sabates noves. Avui és un professional amb Carta de Mestre Artesà, la qual cosa l'acredita pel sistema de feina i producció que fa
Maó
Artesanía
Els materials que empren na Bàrbara i na Joana són el gres refractari d'alta temperatura, materials que provenen d'Esparreguera (Catalunya).No fan feina amb torn sinó amb planxes. D'un bloc de pasta de gres premsada na Joana, amb un fil especial, va tallar una làmina que va aprimar passant-la per una laminadora aconseguint una planxa del gruix escollit segons la peça que volia fer...
Maó
moda
Moda & Lifestyle. Sessum, Les Petites, Scalpers, Charlie Joe, Becksondergaard..